(03) 492 81 70
Drop Down Menu
PODJETJE

» Predstavitev
» Kontakt
» Zgodovina
» Obvestila
» Reference
» Poslovna vizitka
» Media

PREDSTAVLJAMO SE

V letu 1988, ko se je ustanovilo podjetje Biro OGIS, so bili prvi poslovni prostori v majhni pisarni z ločenim skladiščem v drugem kraju. Danes je podjetje Biro OGIS d.o.o. vodilno slovensko in vzhodno evropsko podjetje za pokrivne rešitve s  celovito ponudbo na enem mestu.

Skrbimo za naše partnerje

Vsa uspešna podjetja sestavljajo odgovorni in skrbni ljudje. Takšne so tudi naše stranke in naši poslovni partnerji. In tako od nekdaj velja, da je potrebno poleg ustreznega nivoja kvalitete izdelkov in storitev skrbeti za dobre poslovne odnose, etiko in dogovorjene dobavne roke. Ta skrb se odraža v vedno močnejšem zaupanju naših partnerjev, vedno širšemu krogu naših kupcev in navsezadnje tudi dobremu imenu podjetja, ki je ena boljših popotnic za uspešno delovanje podjetja in predvsem nadaljnji razvoj njega samega ter novih produktov in storitev.

    

Da smo pred leti pravilno začrtali našo pot, usmerjali energijo v dobre poslovne odnose, kvaliteto storitev in izdelkov ter predvsem skrbeli za naše poslovne partnerje, se slednje odraža v vztrajni in zanesljivi rasti našega podjetja ter vedno večjem krogu naših kupcev po Evropi.

 

Andrej Kuzma, direktor

 

 

 
TIP 1, industrijski šotor TIP 2, industrijski šotor TIP 3, industrijski šotor TIP 4, industrijski šotor TIP 5, industrijski šotor PAGODA - PAVILION
 
         
PRODUKTI STORITVE POVPRAŠEVANJE PODJETJE

BIRO OGIS
Kosova ulica 6
3000 Celje

T: +386 (0) 3 492 81 70
F: +386 (0) 3 542 10 70
ogis@siol.net

O piškotkih

       
Industrijski šotori
Najem prireditvenih šotorov
Prireditveni-sejemski šotori
Predstavitev
Hitro montažne hale
Najem sejemskih šotorov
Industrijski šotori
Kontakt
Prireditveni šotori
Izdelava PVC ponjav
Hitro montažne hale
Poslovna vizitka
Pagode in pavilioni
Servis in vzdrževanje
Splošno
Obvestila
Gostinski jurčki
Velikoformatni tisk
  Reference
Nadstreški Demontaže in montaže   Media