(03) 492 81 70
Drop Down Menu
AKTUALNO

» Rabljeni objekti
» Obvestila
» Novosti v ponudbi

OBVESTILA

Uspešno upiranje 200 km/h sunkom vetra
09.02.2012

Nedavna neurja s sunki vetra burje tudi do 200 km/uro so resno preizkušala tudi naše konstrukcije šotorskih hal na Primorskem in Istri.

Biro OGIS konstrukcije iz aluminija za šotorske skladiščne hale imajo po evropskih standardih garancijo za vzdržljivost na sunke vetra hitrosti do 122 km/uro. Burja na Primorskem in Vipavskem ter vetrna neurja na hrvaški priobalni Istri so dosegala v določenih trenutkih tudi do 180 km/uro (Slovenija), ponekod do 200 km/uro (Istra). Tolikšne obremenitve so naše konstrukcije postavile na izjemno hudo preizkušnjo, katero so uspešno prestale. Razen nekaj poškodovanih trikotnikov (varnostni faktor) ter nekaj potrganih stenskih in strešnih PVC ponjav so vse konstrukcije uspešno prestale neurje.

Pri tem moramo poudariti, da so bile te konstrukcije brez posebnih ojačitev, ki so namenjena za okolja s posebnimi vremenskimi pogoji (velika snežna obremenjenost, velike stalne in občasne hitrosti vetra).
Konstrukcije industrijskih šotorskih hal s posebnimi dodatnimi ojačitvami so sicer odporne na sunke vetra do hitrosti 220 km /h.

 Galerija

« nazaj

 
TIP 1, industrijski šotor TIP 2, industrijski šotor TIP 3, industrijski šotor TIP 4, industrijski šotor TIP 5, industrijski šotor PAGODA - PAVILION
 
         
PRODUKTI STORITVE POVPRAŠEVANJE PODJETJE

BIRO OGIS
Kosova ulica 6
3000 Celje

T: +386 (0) 3 492 81 70
F: +386 (0) 3 542 10 70
ogis@siol.net

O piškotkih

       
Industrijski šotori
Najem prireditvenih šotorov
Prireditveni-sejemski šotori
Predstavitev
Hitro montažne hale
Najem sejemskih šotorov
Industrijski šotori
Kontakt
Prireditveni šotori
Izdelava PVC ponjav
Hitro montažne hale
Poslovna vizitka
Pagode in pavilioni
Servis in vzdrževanje
Splošno
Obvestila
Gostinski jurčki
Velikoformatni tisk
  Reference
Nadstreški Demontaže in montaže   Media