(03) 492 81 70
Drop Down Menu
AKTUALNO

» Rabljeni objekti
» Obvestila
» Novosti v ponudbi

OBVESTILA

Uspešno pozitivno poslovno leto 2013
10.01.2014

Kljub neprijazni situaciji na področju gospodarstva se je leto 2013 za naše podjetje izkazalo uspešno in tako smo poslovno leto 2013 zaključili s pozitivnimi kazalci. V stalni borbi za kupce in boju za preživetje smo samo v Sloveniji uspeli dvigniti prodajne številke na zadovoljivih 60 objektov letno. Tako smo na področju industrijskih šotorov in hitromontažnih hal še vedno med vodilnimi proizvajalci v Sloveniji.

Z širitvijo obsega naših primarnih dejavnosti in sekundarnih programov (proizvodnja PVC ponjav, velikoformatni tist, izven standardne kontrukcije po naročilu) smo poslovanje povečali za dobrih realnih 25%.
V 2013 smo še razširili poslovno mrežo še na tuje trge, primarno Hrvaška in dodatno še na bližnje države Italija, Avstrija, Češka, Slovaška, Madžarska in Ukrajina. Potekajo pa še dogovori za vstope na trge drugih držav, ki so v planu realizacije za 2014.

Na področju notranjega poslovanja smo razširili tehnični oddelek in projektivo, zaposlili nov kader ter investirali v modernizacijo in širitev strojnega parka, predvsem za obdelavo in varjenje aluminija. Tako smo uspeli povečati obseg dela proizvodnje in skrajšati dobavne čase, uspešno uvedli novitete in izboljšave na konstrukcijah ter optimizirali določene postopke dela, kar se odraža na večji natančnosti in varnosti proizvodnje.

 Galerija

« nazaj

 
TIP 1, industrijski šotor TIP 2, industrijski šotor TIP 3, industrijski šotor TIP 4, industrijski šotor TIP 5, industrijski šotor PAGODA - PAVILION
 
         
PRODUKTI STORITVE POVPRAŠEVANJE PODJETJE

BIRO OGIS
Kosova ulica 6
3000 Celje

T: +386 (0) 3 492 81 70
F: +386 (0) 3 542 10 70
ogis@siol.net

O piškotkih

       
Industrijski šotori
Najem prireditvenih šotorov
Prireditveni-sejemski šotori
Predstavitev
Hitro montažne hale
Najem sejemskih šotorov
Industrijski šotori
Kontakt
Prireditveni šotori
Izdelava PVC ponjav
Hitro montažne hale
Poslovna vizitka
Pagode in pavilioni
Servis in vzdrževanje
Splošno
Obvestila
Gostinski jurčki
Velikoformatni tisk
  Reference
Nadstreški Demontaže in montaže   Media