(03) 492 81 70
Drop Down Menu
AKTUALNO

» Rabljeni objekti
» Obvestila
» Novosti v ponudbi

OBVESTILA

450 m2 pokriti prostor za prodajo vozil
22.11.2013

Za naročnika je bil izdelan in postavljen 450 m2 velik industrijski šotor z odprtimi stranicami, ki služi zaščiti vozil pred vremenskimi nevšečnostmi, kot so dež, rosa in sneg. Tudi pred soncem.

Lastnosti objekta:

  •  Primarna zaščita celotnega prodajnega voznega parka pred dežjem in snegom: vozila so stalno suha, na njih se ne nabira nezaželjena umazanija, ki se nahaja v zraku in se običajno nabira na vozili h ob dežju
  • Pozimi z vozil ni potrebno čistiti snega, so suha in čista. Posledično to doprinese velik privarčevan čas, ki je potreben za čiščenje snega.
  • Celoten prodajni prostor, kljub temu, da gre za zunanji prostor, je suh.
  • Čelni trikotnik je opremljen z grafičnim potiskom za prepoznavnost prodajalca vozil, v njem so vgrajene 4 velike površine prozorne PVC ponjave, zaradi katerih je prostor pod nadstreškom prijetno osvetljen in ne temen.
  • Konstrukcija je izdelana iz aluminija, s standardno vgrajenimi ojačitvami za snežno nosilnost na našem področju, kar poemni, da pozimi snega ni potrebno čistiti s strehe. Tudi v času največjega sneženja celotna konstrukcija preverjeno vzdrži katerokoli količino zapadlega snega.

Zaradi materiala konstrukcije (aluminij, vroče cinkani železni vezni elementi) je konstrukcija prožna in hkrati zelo močna, na daljši rok ne izgublja vrednosti in se v primeru odprodaje lahko hitro in po dobri ceni proda naprej.

 Galerija

« nazaj

 
TIP 1, industrijski šotor TIP 2, industrijski šotor TIP 3, industrijski šotor TIP 4, industrijski šotor TIP 5, industrijski šotor PAGODA - PAVILION
 
         
PRODUKTI STORITVE POVPRAŠEVANJE PODJETJE

BIRO OGIS
Kosova ulica 6
3000 Celje

T: +386 (0) 3 492 81 70
F: +386 (0) 3 542 10 70
ogis@siol.net

O piškotkih

       
Industrijski šotori
Najem prireditvenih šotorov
Prireditveni-sejemski šotori
Predstavitev
Hitro montažne hale
Najem sejemskih šotorov
Industrijski šotori
Kontakt
Prireditveni šotori
Izdelava PVC ponjav
Hitro montažne hale
Poslovna vizitka
Pagode in pavilioni
Servis in vzdrževanje
Splošno
Obvestila
Gostinski jurčki
Velikoformatni tisk
  Reference
Nadstreški Demontaže in montaže   Media